ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЧеркаська ТЕЦ планує підняти тарифи на тепло

Черкаська ТЕЦ планує підняти тарифи на тепло

ПРАТ “Черкаське хімволокно” інформує споживачів, що 21.09.2021 року до Виконавчого комітету Черкаської міської ради надано для розгляду та встановлення пакет документів з розрахунками нових тарифів на теплову енергію

ПРАТ “Черкаське хімволокно” інформує споживачів, що 21.09.2021 року до Виконавчого комітету Черкаської міської ради надано для розгляду та встановлення пакет документів з розрахунками нових тарифів на теплову енергію: виробництво теплової енергії, транспортування теплової енергії, постачання теплової енергії та послугу з постачання теплової енергії та гарячої води за категоріями споживачів. Інформує пресслужба підприємства.

“Зміна тарифів обумовлена зміною окремих його складових, а саме: вартості палива (зміна ціни газу), розміру мінімальної заробітної плати, зміни тарифу на транспортування мережами КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» ЧМР, зміною ставки екологічного податку, зміною цін на послуги та матеріали пов’язані з інфляцією, включенням витрат на інвестиційну програму (встановлення лічильників) та інше.” – зазначено у повідомленні.

Для побутових споживачів ТЕЦ може зрости з 1 062,71 грн/Гкал до 1 405,10 грн/Гкал.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні виконкому Черкаської міської ради було проголосовано нові тарифи для КП “Черкаситеплокомуненерго”. Згідно із проєктом рішення, тариф для користувачів послугою КП зросте до 1652,73 грн/Гкал.

 
Коментарі (0)