ГоловнаНовини ЖКГТранспортЧернігівські дороги на півтора місяці закриють для вантажівок

Чернігівські дороги на півтора місяці закриють для вантажівок

На дорогах в межах Чернігівської області з початком весни діятимуть обмеження руху для вагового транспорту. прогнозовано заборону знімуть за півтора місяці - 15 квітня.

На Чернігівщині з 1 березня до 15 квітня діятиме обмеження руху для вантажного транспорту. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

«Обмеження не стосуються пасажирського транспорту та транспортних засобів фактичною масою до 12 тонн, задіяного для перевезення сільгосппродукції» - підкреслюється у повідомленні.
 
При цьому зауважується, що до таких заходів поліціянти вирішили вдатися для збереження покриття автомобільних доріг від руйнувань та деформацій при перезволоженні земляного полотна в період весняного відтаювання ґрунтів.
 
Так, обмеження для транспортних засобів із загальною масою:
 
-  понад 12 тонн і осьовим навантаженням 8тс -  на дорогах  державного значення (регіональних та національній) за наступним переліком;
 
-  понад 12 тонн і осьовим навантаженням 6тс -  на дорогах  державного значення (територіальних) за наступним переліком;
 
-  понад 6 тонн і осьовим навантаженням 4тс – на обласних та районних дорогах місцевого значення (на всій мережі доріг області).
 
Водночас підкреслюється, що рух без обмежень здійснюється автомобільними дорогами:
 
- М-01 Київ-Чернігів- Нові Яриловичі;
- М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ ;
- Н-07  Київ - Суми - Юнаківка  (на ділянці від м.Києва до м.Прилуки);
- Р-61 Батурин-Конотоп-Суми;
 
- під’їздами до міст :
 
- Прилуки ( від автодороги Н-07, від смт. Ладан та з боку м. Пирятин),
- Ніжина (від автодороги М-02),
- Борзни ( від автодороги М-02),
- Бахмача (від автодороги М-02)
 
Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше обмежили рух транспорту у Харкові на вул. Холодногірській . Обмеження діятиме до 1 траваня 2016 року.
Анастасія Люк
 
Коментарі (0)