ГоловнаНовини ЖКГТранспортЧернігівські перевізники «приїхали» до криміналу

Чернігівські перевізники «приїхали» до криміналу

Стосовно одного з чернігівських перевізників прокуратурою міста відкрито кримінальне провадження за фактом умисного невиконання судових рішень.

Керівництво приватного підприємства умисно не виконало понад 90 рішень суду про стягнення з цього підприємства штрафних санкцій.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Чернігова.

Як зазначається у повідомленні, мова йде про штрафи за фактами порушень законодавства про автомобільний транспорт, виявленими Укртрансінспекцією. Підприємством надаються послуги з перевезення пасажирів. Серед причин накладення стягнень – неутримання транспортного засобу в належному стані, порушення режиму праці й відпочинку водія тощо.

Більш ніж за три роки підприємство не сплатило до бюджету штрафів на 128 тис. грн.

Наразі триває досудове розслідування, констатують у відомстві.

У звя’зку з цим керівникам згаданого підприємства загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляла «Україна Комунальна», у І півріччі, за результатами спільних перевірок працівників Укртрансінспекції та правоохоронних органів, заборонено експлуатацію 422 транспортних засобів так званих «нелегальних» автоперевізників.

 

 
Коментарі (0)