ГоловнаНовини ЖКГТранспортЧернівецькі зупинки почнуть розмовляти

Чернівецькі зупинки почнуть розмовляти

Кожен мешканець міста, що користується громадським транспортом, в середньому від 2 до 4 разів на день буває на зупинках.

На 10 зупинках громадського транспорту встановлені ретранслятори, які повідомляють городянам та гостям міста корисну інформацію: найсвіжіші новини, важливі події, графік руху маршрутних авто, соціальну рекламу, правила поведінки на дорозі та багато іншого. Решту часу з динаміків транслюватимуть приємну інструментальну музику.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Чернівецької міськради.

Наразі ретранслятори запрацювали на зупинках біля дріжзаводу, напроти лялькового театру, біля університету, на Соборній площі, біля універмагу «Рязань», супермаркету «Колос» на вул. Червоноармійській, 3-ї міської лікарні, дитячої лікарні по вул. Руській, автовокзалу та заводу «Гравітон». В майбутньому, якщо проект сподобається городянам, мережу ретрансляторів планують розширити.

Чернівці – друге місто в Україні, в якому з’явиться «Вуличне радіо». Автором цієї ідеї є тернопільський підприємець, який вже реалізував її в рідному місті. Там проект «Вуличне радіо» успішно функціонує ось уже 1,5 роки.

Кожен мешканець міста, що користується громадським транспортом, в середньому від 2 до 4 разів на день буває на зупинках. Період очікування транспорту становить в середньому 3-10 хвилин, в залежності від маршруту. Цей час можна використати для того, щоб надати пасажиру багато корисної та цікавої інформації. А щоб робота «Вуличного радіо» не порушувала спокій мешканців міста, вона буде чітко регламентованою з дотриманням всіх вимог чинного законодавства.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)