ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЧернівецьким тарифним іграм прийшов кінець

Чернівецьким тарифним іграм прийшов кінець

В Чернівецькій області виконком Сокирянської міської ради призупинив дію рішення щодо підвищення тарифів для населення на послуги з водопостачання та водовідведення.

За результатами ревізії Держфінінспекції в Чернівецькій області виконком Сокирянської міської ради призупинив дію рішення щодо підвищення тарифів для населення на послуги з водопостачання та водовідведення.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Державної фінансової інспекції.
 
Попри те, що фактичні втрати води КП «Сокиряни-благоустрій» протягом останніх років становили  18 %, рішенням виконкому Сокирянської міської ради затверджено тариф, до складу якого включено втрати води у розмірі 23,2 %.
 
Крім того, КП «Сокиряни-благоустрій» завищило у середньому на 40 % порівняно з фактичними витратами інші складові тарифів на комунальні послуги. Зокрема, на 70 % підвищено тариф на водовідведення та на 19 % тариф на утримання будинків і прибудинкових територій при тому, що ці послуги і так були прибутковими.
 
Як повідомлялося, на виконання доручення Кабінету Міністрів України щодо контролю дотримання законності органами місцевого самоуправління при прийнятті рішень стосовно підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги від початку 2012 року Держфінінспекція України проводить відповідну роботу.
 
 
Коментарі (0)