ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЧиновники Запоріжжя намагалися «виманити» у держави зайві мільйони

Чиновники Запоріжжя намагалися «виманити» у держави зайві мільйони

У Запоріжжі посадовців упіймали на фінансових махінаціях. Зокрема, СБУ попередила розтрату державних коштів, виділених на інфраструктуру АТО.

Чиновників Запорізької облдержадміністрації спіймали на фінансових махінаціях, які могли призвести до розтрати державних коштів, виділених на будівництво фортифікаційних споруд у зоні проведення антитерористичної операції. Про це інформує прес-служба СБУ.

Так, посадовці уклали угоду з місцевим підприємством на проведення відповідних робіт. Вони діяли згідно з постановою Кабміну «Про деякі питання забезпечення у 2015 році будівництва інженерних споруд з метою зміцнення обороноздатності держави».

«У вересні – грудні 2015 року підрядник надав акти виконаних робіт, які свідчили про виконання замовлення. На підставі цих документів комерсанти розраховували отримати майже 11 млн грн. Встановлено, що частина вказаних в актах робіт була виконана раніше субпідрядними організаціями, за які проведено повний розрахунок. Деякі роботи, що вказані в документації, взагалі не виконувалися», - повідомили у Службі Безпеки.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України та тривають оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, посадові особи комунального підприємства на Дніпропетровщині завищили розмір різниці в тарифах. В результаті цього, КП зайво отримало більше 5 млн грн. субвенцій з держбюджету. Поміж тим, також виявлено порушення з оплати праці.
 

 
Коментарі (0)