ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Чорноморнафтогазу» не страшні закордонні санкції

«Чорноморнафтогазу» не страшні закордонні санкції

Самопризначене керівництво «Чорноморнафтогазу» не вбачає загрози у введені санкцій супроти підприємства рядом країн та щиро здивоване такими діями.

«Чорноморнафтогаз» не лякають санкції введені європейськими та іншими країнами супроти підприємства. На цьому наголосив самопризначений директор «Чорноморнафтогазу» Андрій Ільїн, - повідомляє «Укрінформ».

«Ми здивовані санкціями, оскільки у «Чорноморнафтогазу» ніколи не було рахунків, активів за кордоном, ми ніколи не вели там ніякої діяльності. Тому санкції нас ніяк не торкнуться», - зазначив він.

Зауважимо, 12 травня Євросоюз заблокував на своїй території діяльність двох кримських компаній – «Чорноморнафтогазу» і підприємства Феодосії з забезпечення нафтопродуктами.

У квітні про введення санкцій супроти «Чорноморнафтогазу» та ряду посадовців самопроголошеної влади Криму завили у Міністерстві закордонних справ Канади.

Ще раніше санкції проти низки кримських посадовців і «Чорноморнафтогазу» ввели США.

Заходи обгрунтовують наміром не допуску російського «Газпрому» до роботи в Криму.

Нагадаємо, «Чорноморнафтогаз» був «націоналізований» самопроголошеною владою Криму. Це єдине державне підприємство України, чке веде власну розвідку і видобуток природного газу і нафти на шельфі Чорного і Азовського морів, а також на суші. «Чорноморнафтогаз» практично на 100% покриває потреби населення Криму в природному газі.

 
Коментарі (0)