ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМінрегіон поповнються новими кадрами

Мінрегіон поповнються новими кадрами

Очільнику Мінрегіону призначили нового заступника. Керівником апарату став Максим Малашин. Відповідне розпорядження уряду вже оприлюднено на сайті Кабміну.

Кабінет Міністрів призначив нового заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ. Ним став Максим Малашкин. Відповідне рішення закріплене розпорядженням Кабінету міністрів України №1011-р від 30 вересня 2015 року, текст якого оприлюднений на урядовому порталі.

«Призначити Малашкіна Максима Анатолійовича заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України – керівником апарату», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  Кабінет Міністрів звільнив з посади заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Романа Абрамовського. Відповідне рішення закріплено в урядовій розпорядженні № 1006-р.

«Звільнити Абрамовського Романа Романовича з посади заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України згідно з його заявою», - йдеться в тексті розпорядження.

Зазначимо, що Роман Абрамовський був призначений на посаду заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ 4 лютого цього року.

 
Коментарі (0)