ГоловнаПослугиАльтернативна енергетикаЛьвівські вулиці облагородили лавками для відпочинку

Львівські вулиці облагородили лавками для відпочинку

На вул. Лесі Українки у Львові встановили десятки лавочок для відпочинку, деякі з них облаштували велосипедними парковками.

У Львові на пішохідній вулиці Лесі Українки встановили 30 відпочинкових лавок. Дві з них оснащені велостоянками, - повідомляє «ZAXID.NET».

«Торік ми закінчили ремонт частини цієї вулиці. Повністю перемостили всю бруківку, поміняли комунікації. І ця вулиця стала пішохідною. Але оскільки вона є пішохідною, то мусить бути якісно облаштована. Тому мені дуже приємно, що Компанія «Хлібпром» погодилася бути партнером міста і за власні кошти виготовити 30 лавочок, виготовили відповідні велопарковки», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

За словами мера, ця вулиця є цікавою для туристів, тут легко і приємно пройти. «Лавочки роблять вулицю більш привітною, можна прийти, сісти, подивитись на архітектуру того чи іншого будинку. Також лавочки унеможливлюють проїзд машин», - додав міський голова.

Також Садовий акцентував на тому, що вул. Лесі Українки не є проїзною, на ній заборонене паркування.

«Мешканці не мають права на вулиці ставити машини. Вони можуть під’їхати, вивантажити речі і машина повинна виїхати. Впродовж дня жодна машина не має права тут знаходитись. Мешканці всі це знають, вони мають відповідні довідки на право проїзду, а не паркування. Паркування на цій вулиці заборонене», – додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, вулицю Лесі Українки торік відремонтували на ділянці від вул. Театральної до вул. Підвальної. Реконструкція передбачала заміну інженерних мереж, влаштування нового дорожнього покриття проїзної частини та тротуарів.

 
Коментарі (0)