ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГОгляд двокімнатних апартаментів у комплексі FRANKLIN Concept House

Огляд двокімнатних апартаментів у комплексі FRANKLIN Concept House

Якщо ви не готові йти на компроміси у питаннях щоденного комфорту, зверніть увагу на апартаменти в новому комплексі FRANKLIN Concept House

Якщо ви не готові йти на компроміси у питаннях щоденного комфорту, зверніть увагу на апартаменти в новому комплексі FRANKLIN Concept House. Безперечні переваги проєкту — портьє- та консьєрж-сервіс, система відеоспостереження з максимальною зоною покриття, стильні суспільні простори, підземний паркінг. Об’єкт будується у діловому центрі Києва. Автори проєкту — SAGA Development, Perfect Group і KYIVPROEKT Development.

Особливості двокімнатних апартаментів

Площа 2-кімнатних апартаментів у ЖК ФРАНКЛІН сягає 56,66–61,4 кв. м. Вікна панорамні, завдяки чому помешкання вдень наповнене сонячним світлом. Передбачено спальню, що межує з ванною кімнатою, кухню, вітальню та ергономічний балкон, де можна читати, релаксувати, спілкуватися за келихом вина та милуватися панорамою ділового центра Києва.

Є можливість облаштувати робочий простір, бібліотеку, мінібар, зону для йоги та медитацій. Живопис, дизайнерські люстри, квіти у керамічних вазах, декоративні подушки стануть акцентними елементами інтер’єру.

На етапі будівництва об’єкта можна замовити перепланування житлового простору. Апартаменти здаються з броньованими вхідними дверима та вбудованими мінісейфами.

Чому FRANKLIN Concept House?

Новий ЖК FRANKLIN на вул. Олеся Гончара, 69 — проєкт для поціновувачів стилю, приватності, інновацій та мобільності.

Неподалік розташовані концептуальні кав’ярні й ресторани, артпростори й театри, бізнес-центри й модні бутики, парки й сквери. До Ботанічного саду ім. А. В. Фоміна і Парку ім. Т. Г. Шевченка рукою сягнути.

У розпорядженні резидентів — сервіс рівня п’ятизіркового готелю: хімчистка, клінінг, оренда автівки, купівля квитків на прем’єру, виклик няні, доставка сніданку тощо. На вході до будівлі мешканців і гостей зустрічатиме портьє. У мобільному застосунку SFERA можна буде оперативно оплачувати сервісні та комунальні рахунки.

Буде встановлено систему антизатоплення, що автоматично спрацьовуватиме в аварійних ситуаціях. Завдяки цілодобовій охороні та системі відеоспостереження за суспільними зонами можна не турбуватися, що хтось зазіхатиме на особистий простір резидентів.

Запроєктовано підземний паркінг, що дає змогу забути про нескінченні пошуки місця для автівки, тим паче, коли ви живете у центрі міста.

Телефонуйте до відділу продажів, де вам розкажуть детальніше про переваги проєкту FRANKLIN Concept House, озвучать актуальну вартість нерухомості й допоможуть вибрати найоптимальніший варіант.

 
Коментарі (1)
Гудвин Бугров
11 Квітня 2013 p. 13:07

Посмотрев д/ф "Газовая страна", понимаешь, что наши, украинские общественики (при Минэкологии) - самые безстрашные общественники в мире, а протесты общественности других стран против Fraking - происки тех, кто " не зацікавлений в енергетичній незалежності України".