ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСтоличним будинкам повертають гарячу воду

Столичним будинкам повертають гарячу воду

Сьогодні в столиці зменшилась кількість відключень гарячої води до 350 випадків. Окрім того, у Дніпровському районі міста жодному із споживачів «Київенерго» не припинено гаряче водопостачання.

У Києві сьогодні гаряче водопостачання відсутнє у 357 споживачів, що на 39 випадків менше, ніж вчора. З них, 28 споживачам відключено ГВП у зв’язку з припиненням «Київгазом» газопостачання на теплоджерела «Київенерго». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Причинами відключення гарячої води у компанії також називають пошкодження мереж – 244 відключених споживачів, а також проведення планових робіт та реконструкцій мереж, що призвело до 85 випадків припинення ГВП.

Серед районів столиці найбільше відключень гарячої води зафіксовано у Святошинському – 106 випадків. В той же час у Дніпровському районі столиці гаряче водопостачання ні одному споживачеві не відключили.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці 28 вересня скоротилася кількість відключень гарячої води. Вони були викликані пошкодженнями в тепломережах, які перебувають на балансі «Київенерго», а також плановими відключеннями та реконструкцією.

 
Коментарі (0)