ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЧверть боргів за опалення в Україні - на рахунку Киян

Чверть боргів за опалення в Україні - на рахунку Киян

Заборгованість населення України з оплати послуг централізованого опалення станом на 1 червня 2017 року становить 3,8 млрд. грн, 25% з яких сформовані споживачами ПАТ "Київенерго"

Заборгованість населення України з оплати послуг централізованого опалення станом на 1 червня 2017 року становить 3,8 млрд. грн, 25% з яких сформовані споживачами ПАТ "Київенерго", повідомив віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко.

"Якщо ми візьмемо борги населення, то мене дуже хвилює місто Київ. З усіх боргів в розмірі 3,8 млрд грн на 1 червня, 25% сформувало" Київенерго ", - сказав Зубко.

"При цьому, якщо взяти рівень доходів киян (на початок опалювального сезону - 8,751 тис. Грн), то стан розрахунків мене дуже хвилює. Наприклад, в м.Рівне зарплата становить 4,5 тис. Грн, а стан розрахунків на рівні 112 % ", - заявив Зубко.

Як він заявив, питання заборгованості жителів столиці повинен бути "відпрацьований на рівні менеджменту і управління" Київенерго ".

"Думаю, тут питання не до киян, а до" Київенерго ", яким чином він працює з абонентським відділом, яким чином воно налічує та збирає гроші ... Ціна на газ для всіх ТКЕ однакова по всій країні. Тому я хотів би звернутися, щоб ми більш якісно відпрацювали це питання на рівні менеджменту і управління ( "Київенерго") ", - резюмував він.

Як повідомлялось раніше, борги підприємств теплокомуненерго за спожиту енергію становлять 24,6 млрд гривень.

Думаєте про придбання нерухомості? Під час укладання угоди купівлі-продажу можуть виникнути деякі моменти. На сайті http://kontrakty.ua/article/102756  вашій увазі представлені обмеження щодо придбання нерухомості нерезидентами за законодавством України. Заходьте і дізнавайтеся багато корисного.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
19 Червня 2017 p. 21:31
Взимку у платіжках писали непогану субсидію, люди вірили і платили з урахуванням цієї субсидії. А тепер зробили "перерахунок" зимової субсидії заднім числом, і усі "субсидіанти" або зразу стали боржниками, або їх зекономлені субсидії обнулились.