ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Цієї зими рф спробує повторити свою тактику терору, тільки в більшому масштабі - Президент

Цієї зими рф спробує повторити свою тактику терору, тільки в більшому масштабі - Президент

Цієї зими окупанти можуть знову вдатись до енергетичного терору, але вже у більшому масштабі, про це розповів президент України Володимир Зеленський
Цієї зими окупанти можуть знову вдатись до енергетичного терору, але вже у більшому масштабі, про це розповів президент України Володимир Зеленський під час виступу перед учасниками спільноти Joint Expeditionary Force, пише "Україна Комунальна". 
 
Президент наголосив на необхідності бути готовими до гібридних терористичних загроз з боку рф. Враховуючи те, що минулого року рф намагалася нанести удари по енергетичній інфраструктурі, щоб паралізувати сучасне життя в Україні, то й цього разу може повторити цю тактику, але в більшому масштабі. 
 
«Передбачаємо, що цієї зими рф спробує повторити свою тактику терору, тільки в більшому масштабі. Важливо зараз бути готовими до будь-яких терактів. Ми повинні витримати цю битву. Протиповітряна оборона, зокрема захист наших міст, нашої енергетичної інфраструктури та експортних коридорів у Чорному морі, є ключовими для перемоги України в цій зимовій битві», – відзначає Зеленський. 
 

Україна підготувалася до можливих блекаутів взимку, які можуть стати наслідком російських атак на енергетику, а тому відключення електроенергії не будуть тривалими. 

 
Коментарі (0)