ГоловнаПослугиЖитлоОдин з проспектів Харкова «закриється» для транспорту

Один з проспектів Харкова «закриється» для транспорту

Днями рух транспорту по одному з харківських проспектів буде обмежено. Це пов'язано з його реконструкцією. На час робіт автобуси деяких маршрутів курсуватимуть по-новому.

У Харкові рух транспорту по пр. Московському, на ділянці від пров. Електромеханічного до вул. Доброхотова по смузі руху від пров. Електромеханічного в бік вул. Польової, буде закрито з 8:00 до 22:00 15 та 16 серпня. Це пов'язано з реконструкцією пр. Московського. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

На час роботи автобуси деяких маршрутів будуть об'їжджати зазначену ділянку наступним чином:
 
№249е: пр. Московський - лівий поворот у бік вул. Енергетичної - вул. Плеханівська - вул. Польова - пров. Золотий - пр. Гагаріна - вул. Кірова - пл. Повстання - пр. Московський і далі за маршрутом;
 
№227е: пр. Московський - лівий поворот у бік вул. Енергетичної - вул. Плеханівська - вул. Польова - пров. Золотий - пр. Гагаріна - вул. Кірова - вул. Броненосця «Потьомкін» - БК ХЕМЗ.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Харкові в неділю, 16 серпня буде обмежено рух транспорту на ряді міських вулиць, у зв'язку з проведенням у місті марафону «Визволення»
 
Коментарі (0)