ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЦіна газу для населення збільшиться на 25%

Ціна газу для населення збільшиться на 25%

Розмір зростання тарифів на газ буде залежати від того, яке рішення буде прийнято за результатами роботи місії МВФ.

Розмір зростання тарифів на газ буде залежати від того, яке рішення буде прийнято за результатами роботи місії МВФ.

Цього року ціни на газ можуть зрости на 25%, а в наступному на 15%. Про це 6 вересня, повідомив заступник глави Національного банку Дмитро Сологуб, передає УНН.

"Як і раніше, очікуємо зростання тарифів на газ десь на 25% в цьому році, і на 15% - в наступному році", - сказав Сологуб і додав, що зараз НБУ очікує, яке рішення буде прийнято за результатами переговорів з МВФ , щоб моделювати прогнозні показники.

Як пояснив чиновник, комунальні тарифи становлять близько 20% індексу споживчих цін. Тому в цьому році, згідно з прогнозом, вплив на інфляцію буде 1,2%.

 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
07 Вересня 2018 p. 21:52
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня -лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. Знецінення національних грошей, тобто інфляція, - це коли друкар грошових знаків ( влада) збільшує масу не забезпечених майном держави грошей-папірців. Коротше кажучи, грабунок громадян владою. --------------------------------------------Пояснення дуже просте. Припустим, у вас є певна сума гривень, за які ви можете придбати певну кількість товарів і послуг. Ви не витратили ці гроші, а через деякий час з"ясувалось, що ви можете купити за цю ж суму гривень значно менше тих самих товарів і послуг. Фактично це означає , що вас просто-напросто обікрадено. І хто ж крадій?
Володимир Нечай
10 Вересня 2018 p. 13:43
Крадій це Той, хто не хоче(зазвичай каже що не може) платити податків, але хоче отримувати від суспільства блага(дешевий газ, дешевого двірника у своєму дворі, дешевого лінійного електромонтера). Для цього Той пропонує себе, як виборця(є такий вид товару) політикам, щоб вони вигребли(з неймовірно благими намірами)у платника податків побільше на свою користь.Якби тих, хто не платить податків (платить символічні суми) позбавили права голосу на виборах усе б змінилось.