ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЦього року готові викупити весь газ приватного видобутку - Нафтогаз

Цього року готові викупити весь газ приватного видобутку - Нафтогаз

НАК "Нафтогаз України" цього року готовий викупити весь обсяг природного газу, запропонований приватними видобувниками.
Очільник Групи "Нафтогаз" Олексій Чернишов під час зустрічі з представниками українських видобувних компаній 12 квітня 2024 року запевнив, що "Нафтогаз" готовий викупити весь обсяг газу, який українські приватні видобувники запропонують ринку у 2024 році, про це повідомила пресслужба компанії, пише "Україна Комунальна".
 
"В умовах війни та постійних ворожих атак для України критично важливо зберігати енергетичну незалежність та збільшувати власний видобуток. Група "Нафтогаз" робить усе для цього, зокрема минулого року нам вдалось суттєво збільшити обсяг нашого видобутку. Але загальний результат залежить від усіх компаній, що зараз працюють в Україні. Ми розуміємо, що видобуток потребує інвестицій. Тому вам необхідно реалізувати свій ресурс по конкурентній ціні. Ми готові викупити його", – зазначив Олексій Чернишов.
 
У 2023 році Група "Нафтогаз" придбала через Українську енергетичну біржу близько 1 млрд куб. м газу українських приватних видобувників.
 

Олексій Чернишов також наголосив, що, як і минулого року, компанія планує робити все в прозорий спосіб – через механізми Української енергетичної біржі. 

 
Коментарі (0)