ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЦього року українські теплокомуненерго стали економнішими

Цього року українські теплокомуненерго стали економнішими

На початку цього року Кабінет Міністрів України надав відповідне доручення запровадити систему моніторингу використання енергоресурсів.

За даними моніторингу використання енергоресурсів, запровадженого Мінрегіоном, підприємства теплокомуненерго зекономили за січень-лютий поточного року 60 млн кубометрів газу. 

Про це повідомив перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Аліпов на всеукраїнській селекторній нараді з питань реформування та розвитку ЖКГ 15 березня. О. Аліпов зазначив, що ця цифра наведена без урахування показників низки областей, інформує прес-служба Мінрегіону.

«Ми з вами зекономили 60 млн куб. метрів газу за січень і лютий. Але Автономна Республіка Крим, Волинська, Донецька, Запорізька, Київська, Луганська, Львівська, Сумська, Хмельницька області нам таку інформацію, як і щодо запровадження системи моніторингу в своєму регіоні, не надали. Ми вважаємо, що така система у вас в регіоні не працює», – сказав перший заступник Міністра.

Він нагадав, що на початку цього року Кабінет Міністрів України надав відповідне доручення запровадити систему моніторингу використання енергоресурсів.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)