ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоЦВК не залучається до проведення президентського опитування

ЦВК не залучається до проведення президентського опитування

Центральна виборча комісія України не залучається до проведення анонсованого президентом України Володимиром Зеленським всенародного опитування 25 жовтня
Центральна виборча комісія України не залучається до проведення анонсованого президентом України Володимиром Зеленським всенародного опитування 25 жовтня, про це розповів голова Комісії Олег Діденко, повідомляє пресслужба ЦВК.
 
"ЦВК робить все можливе і неможливе для того, щоб вибори 25 жовтня були організовані на належному рівні навіть в таких непростих умовах, що склалися у зв'язку з пандемією. Вибори пройдуть відповідно до вимог Виборчого кодексу, будь-яких дій по організації опитування громадської думки ЦВК не здійснює", - заявив Діденко.
 
"Звісно ж, що ініціатива президента буде організовуватися не у відповідності з виборчим законодавством, а деталі щодо цієї ініціативи, зокрема формату реалізації, думаю, всі ми дізнаємося найближчим часом", - додав він.
 

Нагадаємо, 13 жовтня президент України Володимир Зеленський оголосив про проведення в країні в день голосування на місцевих виборах 25 жовтня всенародного опитування, на якому громадянам буде запропоновано відповісти на п'ять питань. 

 
Коментарі (0)