ГоловнаНовини ЖКГЦього року Харківщина отримала на газифікацію майже утричі більше, ніж минулого

Цього року Харківщина отримала на газифікацію майже утричі більше, ніж минулого

Починаючи із січня 2011 року від НАК «Нафтогаз України» Харківщиною отримано 28,3 млн грн на добудову підвідних газопроводів.Це 12 серпня під час селекторної наради зазначив заступник начальника управління паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації Володимир Хорунжи

Починаючи із січня 2011 року від НАК «Нафтогаз України» Харківщиною отримано 28,3 млн грн на добудову підвідних газопроводів.

Це 12 серпня під час селекторної наради зазначив заступник начальника управління паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації Володимир Хорунжий, повідомляє прес-служба ХОДА.

«З початку року від НАК «Нафтогаз України» на добудову підвідних газопроводів отримано 28,3 млн грн. Для порівняння у минулому році область на ці цілі отримала 10,6 млн грн», - наголосив він.

За словами В.Хорунжого, на сьогодні УМГ «Харківтрансгаз», ГПУ «Шебелинкагазвидобування» та БУ «Укрбургаз» укладені угоди з замовниками на надання благодійної допомоги для будівництва практично по всіх об'єктах соціальної сфери області, у тому числі і об'єктів газифікації, фінансування яких заплановано здійснити у поточному році.

«Станом на 1 серпня поточного року ГПУ «Шебелинкагазвидобування» профінансовано будівництво 7-ми об'єктів на загальну суму 11,09 млн грн, в тому числі 0,6 млн грн на 3 об'єкти газифікації, - виготовлення проектно-кошторисної документації по газифікації сіл Вільхуватка та Бородоярське Балаклійського району, виготовлення проектно-кошторисної документації по газифікації сіл Івано-Шийчине та Братениця Богодухівського району, газифікація села Базаліївка Чугуївського району», - додав він.

 
Коментарі (0)