ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняДахи харківських будинків дочекались оновлення

Дахи харківських будинків дочекались оновлення

Харківські комунальники займаються ремонтом покрівель міських будинків. Наразі виконано реставрацію дахів більш ніж у 200 будинках.

У Харкові відремонтували шиферні покрівлі у 202 житлових будинках. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами начальника дільниці КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» Олександра Краснопольського, фахівці підприємства виконали капітальний ремонт покрівель у 22 будинках, поточний ремонт - у 180 будинках.

Зазначається, що  всього цього року планується капітально відремонтувати 376 об'єктів і виконати поточний ремонт покрівель 438 будинків. Роботи на одному об'єкті спеціалісти виконують протягом двох-трьох тижнів залежно від їх складності.

Як повідомив Олександр Краснопільський, серед найбільш проблемних районів у Харкові з ремонту шиферних покрівель - Червонозаводський і частина Московського.

За словами начальника дільниці, в ході капітального ремонту після демонтажу старої покрівлі робочі перевіряють страпільну систему. Найчастіше вона вимагає заміни. Крім того, укладається гідробар'єр - спеціальна плівка, яка запобігає потраплянню вологи всередину будинку і оберігає його і сам шифер від перепаду температур.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше  у Харкові на капітальний та поточний ремонт покрівлі та фасадів будинків виділено 60 млн грн.

 
Коментарі (0)