ГоловнаНовини ЖКГДАТ «Чорноморнафтогаз» збільшив прибуток на 86%

ДАТ «Чорноморнафтогаз» збільшив прибуток на 86%

За шість місяців 2011 року чистий прибуток ДАТ «Чорноморнафтогаз» склав 50 млн 536 тис. грн, що на 86%, або на 23 млн 350 тис. грн, більше в порівнянні з першим півріччям 2010 року.Про це повідомили у прес-службі компанії.Головною причиною зростання прибутку стала жорстка економія витрат на тлі зрос

За шість місяців 2011 року чистий прибуток ДАТ «Чорноморнафтогаз» склав 50 млн 536 тис. грн, що на 86%, або на 23 млн 350 тис. грн, більше в порівнянні з першим півріччям 2010 року.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

Головною причиною зростання прибутку стала жорстка економія витрат на тлі зростання цін на вуглеводні і збільшення тарифів на зберігання, транспортування природного газу.

За словами заступника голови правління компанії Олександра Кацуба, чистий дохід «Чорноморнафтогазу» у І півріччі нинішнього року становив 531 млн 222 тис. грн, що на 36%, або на 126 млн 340 тис. грн, більше, ніж у І півріччі 2010 р.

За даними ДАТ «Чорноморнафтогаз», у І кварталі 2011 р. чистий прибуток компанії досягнув 26 млн 504 тис. грн.

Довідка:
Державне акціонерне товариство «Чорноморнафтогаз» - єдине підприємство в Україні, яка самостійно проводить розвідку, освоєння та розробку родовищ нафти і газу в українському секторі Чорного і Азовського морів, підготовку вуглеводневої сировини, її транспортування і зберігання. ДАТ «Чорноморнафтогаз» здійснює безперебійне постачання природного газу споживачам Криму. Є одним з найбільших бюджетоутворюючих підприємств у Криму та Україною.

Пакет акцій ДАТ «Чорноморнафтогаз» в повному обсязі належить державі і знаходиться в статутному фонді Національної акціонерної компанії «Нафтогаз Україна».

На шельфі Чорного та Азовського морів і в сухопутної частини Криму ДАТ «Чорноморнафтогаз» розробляє три газоконденсатних, шість газових і одну нафтову родовища.

Джерело: УНН

 
Коментарі (0)