ГоловнаПослугиФінансування ЖКГДе купити бахіли ОПТом без переплат

Де купити бахіли ОПТом без переплат

Ми займаємося не лише продажем бахіл, а й їх виробляємо. Власна лінія з виробництва бахіл знаходиться у м. Київ, що дозволяє оперативно доставляти продукцію по Україні

Бахіли - найбільш затребуваний витратний матеріал будь-якої медичної установи. Це може бути як державний заклад надання медичних послуг, так і приватна організація. Але в обох випадках дуже важливо підтримувати асептичні умови приміщення на гідному рівні. І використання одноразових чохлів для взуття підвищує довіру пацієнтів до закладу та полегшує роботу його персоналу.

Придбати партію якісного товару найбільш вигідно безпосередньо у виробника. В такому разі оптові закупки бахіл будуть не такі витратні для Вашого бюджету та матимуть цілий ряд гарантій:

  • швидка обробка заявки та її повне виконання;
  • відповідність товару його заявленим характеристикам;
  • повнота фасування та швидке вирішення спірних питань.

На офіційному сайті вже реалізована можливість замовлень на малий та великий опт. Тут Ви легко знайдете інформацію про наявну продукцію та відповіді на інші питання.

66786d8134820.webp

Чому краще придбати бахіли у виробника

Будь-який медзаклад має стабільно великий потік пацієнтів та відвідувачів. Забезпечити засобами індивідуального захисту кожного відвідувача - обов’язок адміністрації компанії. Робити роздрібні покупки в аптечних кіосках не зручно й дуже затратно. Краще обрати надійного постачальника-виробника. Так Ви будете впевнені в:

  • якості виробів, що замовили;
  • їх постійній наявності на складі;
  • приємну вартість товару та його доставку без зайвих зволікань.

ОПТові замовлення бахіл дають можливість повністю закрити потреби медичної установи на тривалий час або оперативно поповнити запаси витратних матеріалів. При цьому, Ви самі визначаєте періодичність поставок, їх обсяг та формат фасування готової продукції.

BAXILA не має посередників. Ми виготовляємо бахіли самостійно в промислових масштабах та контролюємо якість кожної партії. Вибракування та фасування виконується в ручному режимі, тож ми впевнені в надійності кожної готової одиниці товару.

Які бахіли Ви можете купити на BAXILA.com.ua

Цінність одноразових чохлів для взуття зберігається до тих пір, доки в них не з’являються потертості та розриви матеріалу. Потім їх потрібно замінити, а зношену пару швидко утилізувати. Тому при виборі постачальника, важливо звертати увагу не на ціну товару, а на його добротність.

Для отримання готової продукції з високими показниками споживчих властивостей, BAXILA використовує:

  • плівку з первинних матеріалів, товщина якої не менше 40 мікрон;
  • передову технологію виробництва бахіл без швів та спайок;
  • новітнє обладнання, що автоматизує контроль основних процесів виробництва.

Визначити точну інтенсивність використання бахіл майже неможливо. Погодні умови і коливання кількості відвідувачів Вашого закладу вносять свої корективи. Але Ви завжди можете оформити ОПТове замовлення на сайті магазину та бути впевненим в швидких доставках по Києву та іншій території України.

 
Коментарі (0)