ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДефіцит електроенергії сильно зріс, ліміти споживання зменшили

Дефіцит електроенергії сильно зріс, ліміти споживання зменшили

Дефіцит в енергосистемі суттєво зріс. Це з зменшенням виробництва електроенергії через ракетних обстрілів електростанцій

 

Дефіцит в енергосистемі суттєво зріс. Це з зменшенням виробництва електроенергії через ракетних обстрілів електростанцій. Також на це накладається збільшення споживання, пов'язаного з початком робочого тижня.

"До обленерго доведено зменшені ліміти споживання на добу. Через їх перевищення вже з 9 години введено аварійні відключення у чотирьох областях, а з десяти — у п'яти областях України. Також можливі застосування аварійних відключень і в інших регіонах", — йдеться у повідомленні.

До обленерго доведено зменшені ліміти споживання на добу. Через їх перевищення вже з 9 години запроваджено аварійні відключення у чотирьох областях, а з 10 – у п'яти областях України. Також можливе застосування аварійних відключень та в інших регіонах.

Як відомо, 14 січня росія завдала масованого ракетного удару територією України. У низці областей пролунали вибухи. Окрім цивільних об'єктів, окупанти атакували критичну інфраструктуру України.

 

 

 
Коментарі (0)