ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГДеяких мешканців Харкова звільнили від оплати ЖКП

Деяких мешканців Харкова звільнили від оплати ЖКП

На сесії Харківської міської ради депутати вирішили звільнити вдів Героїв Радянського Союзу від оплати житлово-комунальних послуг (в межах норм споживання).

Вдови Героїв Радянського Союзу, які живуть в місті Харкові, не будуть платити за житлово-комунальні послуги. Таке рішення було прийняте 21 січня на сесії Харківської міської ради. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства.

«У 2013 році було прийнято рішення про надання такої пільги Героям Радянського Союзу і членам їх сімей, які проживають з ними за однією адресою. Сьогодні депутати затвердили ще одну пільгу, згідно з якою вдови Героїв Радянського Союзу також звільняються від оплати комунальних послуг, але в межах норм споживання, встановлених законодавством», - сказала заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.
 
Зазначимо, нині в місті проживають два Герої Радянського Союзу - Федір Пуртов і Михайло Карпеєв. Вони користуються 100% пільгою на оплату комунальних послуг без обмежень за нормами споживання комунальних послуг, які встановлювалися в рамках державної пільги.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в грудні 2014 року збільшився середній розмір субсидії для відшкодування витрат на оплату ЖКП. Відповідний показник виріс приблизно на 60% порівняно з аналогічним місяцем 2013 року.
 
Коментарі (0)