ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДеяким пенсіонерам додадуть до пенсії по 2,5% за кожні півроку роботи

Деяким пенсіонерам додадуть до пенсії по 2,5% за кожні півроку роботи

Деяким категоріям українських пенсіонерів у 2020 році перерахують пенсійні виплати та підвищать їх на 2,5% за кожні півроку роботи.

 

Деяким категоріям українських пенсіонерів у 2020 році перерахують пенсійні виплати та підвищать їх на 2,5% за кожні півроку роботи. Про це розповіли у Пенсійному фонді України.

Додаткові виплати до пенсії матимуть жінки, які народилися до 31 грудня 1961 року. Даної категорії населення перерахують пенсії за віком та встановлять підвищення у розмірі 2,5% за кожні шість місяців пізнішого виходу на пенсію.

Жінки, що народилися до 31 грудня 1961 року, якщо вони не вийшли на пенсію у 55 років, а продовжили працювати, їм нарахують по 2,5% за кожні півроку додаткового стажу.

В Україні перерахують пенсії та додадуть по 2,5% за кожні півроку роботи У Пенсійному фонді додали, що жінкам 1962 року народження при виході на заслужений відпочинок у 2022 році автоматично нараховуватимуть пенсії з підвищуючим коефіцієнтом 9%. Це зроблено для того, щоб частково зрівняти розміри пенсійних виплат між тими, хто вийшов на заслужений відпочинок у 2021-му році і роком пізніше.

 

 

 
Коментарі (0)