ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДекілька вулиць Тернополя частково лишилися без світла

Декілька вулиць Тернополя частково лишилися без світла

Мешканці будинків на кількох вулицях Тернополя залишилися без електропостачання. Знеструмлення абонентів у міськраді пояснюють проведенням ремонтних робіт.

У Тернополі з 09:00 відключили електропостачання у будинках на кількох вулицях міста. Однак, зазначається, що знеструмлення тимчасові. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Тернопільської міської ради.

Як зазначають у міськраді, відключення електроенергії споживачам зумовлені проведенням ремонтних робіт.

Відтак, електрика відсутня у абонентів за адресами: проспект Степана Бандери, 25, 27, 31, 33, 45, 50, вул. У.Самчука, 31, 35, вул. Полковника Д.Вітовського (приватний сектор), вул. Кошового І.Сірка (приватний сектор), вул. В.Сімовича (приватний сектор), вул. У.Самчука, 4, 10 (приватний сектор), вул. В.Будзиновича, 1-12 (приватний сектор), проспект Степана Бандери, 23, 29, 31, 39, 41, вул. Фестивальна (приватний сектор), вул. Молодіжна (приватний сектор).

Примітно, відновити електропостачання обіцяють до 13:00.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, мешканцям Луцька сьогодні вимикатимуть електроенергію. Причин припинення електропостачання абонентам не повідомляють. Однак, зазначається, що відключення світла триватиме до вечора.

 
Коментарі (0)