ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Депутати заслухають міністра енергетики щодо підготовки до опалювального сезону

Депутати заслухають міністра енергетики щодо підготовки до опалювального сезону

У Верховній Раді збираються заслухати в п'ятницю, 18 червня, на годині запитань до уряду міністра енергетики України Германа Галущенка.
У Верховній Раді збираються заслухати в п'ятницю, 18 червня, на годині запитань до уряду міністра енергетики України Германа Галущенка.
 
Про це заявив перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко на засіданні погоджувальної ради.
 
"Ми підтримуємо запрошення Германа Галущенка в п'ятницю із звітом щодо питань підготовки до опалювального сезону, а також щодо тих поточних питаннях, які виникають до міністерства, зокрема, і ситуації із "Енергоатомом", і що відбувається у "Нафтогазі", що там за обшуки, що там за справи піднімаються", - сказав Олександр Корнієнко.
 
Він зауважив, що хотілося б почути і про "стратегічні плани" нового міністра, адже Галущенко вже місяць на посаді, і, на думку Корнієнка, "може поділитися своїм баченням і поточних питань, і стратегічних".
 

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, своєю чергою, зауважив, що під час засідання прозвучало дві пропозиції щодо розгляду питань на годині запитань до уряду: заслухати міністра енергетики Германа Галущенка і розглянути питання щодо Антимонопольного комітету. Він зазначив, що розгляд питання щодо Антимонопольного комітету відбувається за окремою процедурою, відмінною від години запитань до уряду. 

 
Коментарі (0)