ГоловнаФінансування ЖКГДержаудитслужба та ДФС контролюватимуть витрати коштів на ремонт доріг

Держаудитслужба та ДФС контролюватимуть витрати коштів на ремонт доріг

На ремонт доріг буде виділено 26 мільярдів, і аби мінімізувати зловживання, уряд запроваджує жорсткий аудит, що контролюватиме витрати на ремонти доріг

Державна аудиторська служба та Державна фіскальна служба за дорученням Кабінету міністрів України контролюватимуть витрату коштів, призначених на ремонт доріг. Про це під час прес-конференції розповіла голова Держаудитслужби України Лідія Гаврилова, йдеться у повідомленні Укрінформ.

«За дорученням Кабінету міністрів України Держаудитслужба контролюватиме витрату коштів, призначених для ремонту доріг. ДФС також буде долучена до цього процесу», - прокоментувапла Гаврилова.

На даний момент формуються спільні робочі групи з представників цих двох структур. Вже з початку наступного тижня вони розпочнуть виконувати завдання уряду. Проте контроль обмежуватиметься лише Київською та Івано-Франківською областями – регіонами, які отримали найбільше коштів на ремонт доріг.

«Представники наших територіальних органів не будуть допущені до контролю над витратою коштів на ремонт доріг, аби уникнути корупційних ризиків», - додала вона.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман раніше заявляв, що всього у 2016 році на ремонт доріг з державного та місцевих бюджетів буде виділено 26 млрд грн.

 

 
Коментарі (0)