ГоловнаНовини ЖКГТранспортВінницькі маршрутки курсуватимуть по-новому

Вінницькі маршрутки курсуватимуть по-новому

З понеділка у Вінниці зміниться схема руху одного з маршрутних таксі. За новою трасою транспорт рухатиметься впродовж місяця.

З наступного тижня у схему руху вінницького маршрутного таксі №29А запроваджуються зміни. Його кінцевими пунктами призначення стануть зупинки на вул.Чехова (біля ТЦ «Грош») та у с. Пирогово. Про це повідомляє прес-служба Вінницької міської ради.

«За новою схемою маршрутне таксі №29А буде рухатись у тестовому режимі протягом місяця. За цей час ми сподіваємось побачити, чи не вплинуть ці зміни на якість перевезення пасажирів в мікрорайоні Тяжилів», - зазначає начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Олександр Антох.

Зауважимо,  на сьогодні мешканців мікрорайону Тяжилів обслуговують тролейбуси №1,4 та 7, які довозять вінничан на Вишеньку, ВПЗ (через Київську) та на залізничний вокзал, звідки можна дістатись у будь-яку частину міста.

Проходять через цей мікрорайон й 5 маршрутів, на яких працюють мікроавтобуси.  Схеми їх руху пролягають таким чином, щоб охопити якомога більше території міста та не дублювати один одного. Наприклад, маршрутне таксі №3А рухається від вулиці Гонти, яка закінчується на Тяжилові, до 1-го провулку Київського; маршрутка №3Б від вул. Лугова до площі Наливайка, №17А – до ТЦ «Метро». Можна доїхати з Лугової й до Барського шосе, для цього потрібно сісти на маршрутку №17Б, а маршрутне таксі 20А довезе пасажирів до Вінницького підшипникового заводу.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вінницький автобусний парк поповнився рухомим складом. З вересня на вулицях міста курсує 15 новеньких автобусів.

 
Коментарі (0)