ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДержавні кредити для ЖКГ забирають з руками

Державні кредити для ЖКГ забирають з руками

Наразі для укладання кредитної угоди рекомендовано 13 проектів на загальну суму більше 36 млн грн, з них 11 проектів ОСББ та 2 відповідно комунальних підприємств.

На початок вересня до Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву надійшло 35 заявок щодо порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для пільгового кредитування юридичних осіб, у тому числі об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, для проведення реконструкції, капітального та поточного ремонту об'єктів житлово-комунального господарства.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Мінрегіону.

Загальна вартість цих заявок становить понад 90 млн грн, з них 22 – від ОСББ на суму 11,3 млн грн та 13 – від підприємств на майже 79 млн грн.

Найбільша активність виникла у Волинській, Донецькій та Дніпропетровській областях.

Найактуальніша тема проектів - утеплення фасаду або термосанація будинку, а також установка індивідуальних теплових пунктів.

Наразі для укладання кредитної угоди рекомендовано 13 проектів на загальну суму більше 36 млн грн, з них 11 проектів ОСББ та 2 відповідно комунальних підприємств.

Нагадаємо, відбір проектів, на кредитування яких можуть бути спрямовані кошти пільгових кредитів, проводиться спеціальноствореною комісією від Мінрегіону.

Одержувачем бюджетних коштів є Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву. Наразі регіональними відділеннями Фонду триває прийом заявок від юридичних осіб та документів, що підтверджують їх платоспроможність.

 
Коментарі (1)
Андрій Осадчий
12 Вересня 2012 p. 10:42
Замечательно...только когда они успеют освоить эти деньги??? 30 декабря госказначейство обнулит все счета