ГоловнаНовини ЖКГЖитлоДержавне житло відчиняє двері на Луганщині

Державне житло відчиняє двері на Луганщині

Пільгове житло приходить у регіони. У рамках молодіжного кредитування на Луганщині введено в експлуатацію ще один житловий будинок.
На Луганщині у місті Сєвєродонецьк ввели в експлуатацію 4-хповерховий 25-тиквартирній житловий будинок загальною площею 3900 кв. м. Його збудовано завдяки участі у державних житлових програмах. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської облдержадміністрації.
 
Так, за словами директора  Луганського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергія Морнева, власні квартири в новому будинку, зокрема, отримали 2 сім’ї, які скористались програмою здешевлення вартості іпотечних кредитів. 
 
Ще 4 родини придбали житло в рамках програми пільгового молодіжного кредитування, згідно з якою молодим сім'ям надається довгостроковий кредит на термін до 30 років під 3% річних з додатковими пільгами при народженні дітей.
 
«Луганське регіональне управління Фонду та Сєвєродонецька міська рада продовжують співпрацю щодо поширення на території міста житлових програм. Зокрема, ведеться реконструкція багатоповерхового будинку, в якому 30 родин отримають оселі вже у другому кварталі наступного року», – зазначив Сергій Морнев.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з початку 2013 року в Україні за державними житловими програмами, які реалізує Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву, введено в експлуатацію вже 53 житлових будинки. 
 
Коментарі (0)