ГоловнаНовини ЖКГЖитлоДержмолодьжитло переходить на систему електронних закупівель «ProZorro»

Держмолодьжитло переходить на систему електронних закупівель «ProZorro»

З початку поточного місяця Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву переходить на закупівлі через електронний майданчик ProZorro

 

Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву з 1 серпня переводить закупівлі в електронний формат із застосуванням системи електронних закупівель «ProZorro». Про це повідомляє прес-службі Мінрегіону.

Таким чином Фонд «Держмолодьжитло» вчасно виконав вимоги  Закону України «Про публічні закупівлі», який зобов’язує здійснювати державні закупівлі в електронному форматі через систему «ProZorro».

«Фонд «Держмолодьжитло» повністю привів порядок своїх закупівель у відповідність до Закону України «Про публічні закупівлі». На сьогодні Фонд вже зареєструвався на авторизованих Уповноваженим органом (Мінекономіки) майданчиках «ProZorro»: e-tender та Держзакупівлі онлайн, а також привів у відповідність до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» всі внутрішні нормативні акти, що стосуються порядку закупівель», – наголосив перший заступник голови правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний.

Нагадуємо, що 25 грудня 2015 року Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про публічні закупівлі». Даний закон поширює Систему електронних державних закупівель «ProZorro» на всі публічні надпорогові закупівлі.

 

 
Коментарі (0)