ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Десяткам киян вимкнули гарячу воду

Десяткам киян вимкнули гарячу воду

Більше 3 десятків мешканців столиці залишили без гарячої води. Планові роботи та ліквідація локальних пошкоджень стали цьому причиною. В опалювальний період споживачам обіцяють відновити гаряче водопостачання протягом 3 діб.

Мешканців Солом’янського району столиці залишили без гарячої води. Про це «Україні Комунальній» повідомили в пресс-службі «Київенерго».

Локальні пошкодження тепломереж залишили мешканців без гарячого водопостачання. «Станом на 6:00 1 квітня 2014 року, внаслідок пошкоджень на теплових мережах, тимчасово без гарячого водопостачання залишається 2 споживачів в Солом`янському районі», – йдеться в повідомленні.
 
Окрім того, через планові роботи «Київенерго» без гарячої води залишається 29 споживачів. Серед них  15 в Дарницькому, 9 — в Деснянському, 4 — в Дніпровському, 1 —  в Солом`янському районах. В опалювальний період працівники компанії «Київенерго» ліквідовують пошкодження на тепломережах протягом 3 діб.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у «Київенерго» скаржаться на недофінансованість та борги перед компанією. Лише за лютий-січень споживачі заборгували підприємству більше 500 млн грн. У компанії просят якнайшвидше виплатити необхідні кошти.
 
Коментарі (0)