ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Десятки луганських будинків залишились без тепла

Десятки луганських будинків залишились без тепла

У Луганську майже три десятки житлових будинків залишаються без опалення. До таких наслідків призвели аварійні відключення світла в останній день минулого року.

У Луганську, станом на сьогодні, без опалення залишаються 28 житлових будинків. Причиною цього стали аварійні відключення світла 31 грудня минулого року, які пошкодили системи опалення та залишили без опалення 1000 житлових будинків.  Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

«Після 8-ми годинного знеструмлення, близько 4:00 1 січня, енергетикам вдалося ліквідувати аварійну ситуацію, точні її причини поки не встановлені. Розпочався запуск котелень та подача теплоносія в житлові будинки. Проте в результаті гідроударів і сильних морозів пошкодження були виявлені у 200 будинках. За 4 дні комунальники відновили системи, на сьогоднішній день без тепла 28 будинків», - йдеться у повідомленні.

Енергетик проводять ремонтно-відновлювальні роботи на лініях у поселенні Красний Яр та Хрящовате.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, кілька днів тому  «Львівтеплоенерго» почало подавати енергоносій в звичному режимі, перейшовши з економного. Це пов’язано з пониженням температури зовнішнього повітря.

 
Коментарі (0)