ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Десятки столичних будинків закриті для тепла

Десятки столичних будинків закриті для тепла

Станом на сьогодні у столиці залишається без теплоносія та (або) гарячого водопостачання понад три десятки споживачів. Найбільше відключень у Подільському районі.

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, які знаходяться на балансі «Київенерго», станом на сьогодні тимчасово без централізованого опалення (ЦО) залишається 21 споживач, без гарячого водопостачання (ГВП) — 35. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Всього 5 грудня без ЦО або ГВП залишається 35 споживачів. Серед них 5 в Деснянському, 27 — в Подільському, 1 — в Солом`янському, 2 — в Шевченківському районах.

Наразі ліквідацією цих пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади. Зауважимо, «Київенерго» ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

За минулу добу на тепломережах компанії в результаті усунення 42 пошкоджень підключено 173 споживача.

Нагадаємо, ПАТ «Київенерго» постачає теплову енергію 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачам міста також забезпечують відомчі та приватні котельні.

Станом на вчора без опалення та гарячої води було 15 споживачів.

 
Коментарі (0)