ГоловнаНовини ЖКГТранспортDeutsche Bahn буде консультувати «Укрзалізницю» з питань комерції

Deutsche Bahn буде консультувати «Укрзалізницю» з питань комерції

Залізнична компанія Deutsche Bahn (Німеччина) має намір консультувати акціонерне товариство "Укрзалізниця" з технічних і підприємницьким питань

Залізнична компанія Deutsche Bahn (Німеччина) має намір консультувати акціонерне товариство "Укрзалізниця" з технічних і підприємницьким питань.

Про це йдеться в повідомленні російського інформаційного агентства ТАСС, передають Українські Новини.

"Інженерно-консалтингова компанія DB Engineering & Consulting, яка входить в Deutsche Bahn і займається проектами в області інфраструктури, мобільності і транспорту, буде підтримувати і консультувати" Українську залізницю "по підприємницьким і технічних питань", - йдеться в ньому з посиланням на представника прес -служби німецької компанії Керстін Ексшайн.

Згідно з повідомленням, в лютому в Києві буде підписаний меморандум про наміри, а в Давосі (Швейцарія) 22 січня був підписаний лише попередній меморандум.

При цьому повідомляється, що у відповідь на питання, чи йде мова про управління компанією "Укрзалізниця", представник прес-служби сказала, що мова йде про консалтинг.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що Кабінет Міністрів має намір передати акціонерне товариство "Укрзалізниця" залізничної компанії Deutsche Bahn.

 

 
Коментарі (0)