ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГДля деяких споживачів знизять вартість газу

Для деяких споживачів знизять вартість газу

«Нафтогаз» прийняв рішення про зниження цін на газ для промспоживачів. Окрім того, вартість «блакитного» палива також знижено бюджетним організаціям та іншим суб’єктам господарювання

НАК «Нафтогаз України» з 1 лютого цього року знизить вартість природного газу для промислових споживачів, бюджетних організацій та інших суб’єктів господарювання в середньому на 2%. Про це повідомили у прес-службі Компанії.

Поміж тим зазначається, що цінові пропозиції НАКу залежать від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків.

«Рівні кінцевих цін для зазначених категорій споживачів складають від 7354 до 8366 грн. за тис. куб. м (з урахуванням тарифів на транспортування магістральними і розподільними трубопроводами та ПДВ), в залежності від умов» - заявив в «Нафтогазі».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Антимонопольному комітеті заявляють про право «Нафтогазу» вимагати від «Газпрому» подвійної компенсації за завдані внаслідок порушення монополії (під час транзиту газу) збитки. Рішення АМКУ планується направити «Газпрому» протягом тижня.

 
Коментарі (0)