ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Для проходження опалювального сезону залучать іноземних експертів

Для проходження опалювального сезону залучать іноземних експертів

Експерти допоможуть в розробці плану по вирішення критичних проблем

Експерти допоможуть в розробці плану по вирішення критичних проблем

Україна має намір залучити міжнародних експертів для вирішення критичних потреб під час опалювального сезону. Про це у своєму Facebook повідомив міністр енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Оржель.

Повідомляється, що 16-27 вересня в Україну приїде міжнародна команда експертів під керівництвом Департаменту енергетики США (DOE), яка буде надавати підтримку в розробці зимового плану дій для вирішення критичних потреб під час осінньо-зимового періоду 2019-2020 року.

"Завданням делегації буде розробити план заходів для балансування енергетичної системи України для стабільного проходження опалювального сезону та зниження загроз перебоїв в енергопостачанні", - зазначив Оржель.

Також повідомляється, що делегація буде співпрацювати з експертами України для оцінки взаємозалежності у виробництві, передачі і розподілі енергії в усіх секторах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України може прийняти модель анбандлінга НАК "Нафтогаз України" - відділення оператора газотранспортної системи до тристоронніх переговорів за участю Росії і Євросоюзу.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
14 Вересня 2019 p. 00:06
"16-27 вересня в Україну приїде міжнародна команда експертів під керівництвом Департаменту енергетики США", - так, звісно, вирішили у США. Тобто, весь наданий кредит від США піде на зарплати тим експертам. Прогнозую, що користі від тих "експертів" не буде ніякої, аби хоч шкоди не було...