ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Для стабільної роботи ДТЕК імпортує додаткових 80 тис. тонн енергетичного вугілля з Польщі

Для стабільної роботи ДТЕК імпортує додаткових 80 тис. тонн енергетичного вугілля з Польщі

ТЕС "ДТЕК Енерго" домовився про імпорт додаткових 80 тис. тонн енергетичного вугілля з Польщі. Отже, загальний обсяг законтрактованого компанією палива зріс до 357 тис. тонн
ТЕС "ДТЕК Енерго" домовився про імпорт додаткових 80 тис. тонн енергетичного вугілля з Польщі. Отже, загальний обсяг законтрактованого компанією палива зріс до 357 тис. тонн, про це повідомила пресслужба компанії, пише "Україна Комунальна".
 
Там додали, на сьогодні з усього законтрактованого обсягу імпортного палива в Україну вже доставлено майже 182 тис. тонн. Постачання відбуваються регулярно.
 
"Імпортне паливо - це додаткова "подушка безпеки" для теплової генерації на зиму. Пріоритетом для нас, як і завжди, залишається видобуток на українських шахтах. За попередніми даними, наші інвестиції в українські шахти за минулий рік становили близько 7 млрд грн. Це дало змогу ввести в роботу 26 нових вугільних лав, виконати річний план із видобутку вугілля та забезпечити необхідним паливом наші ТЕС", - прокоментував генеральний директор "ДТЕК Енерго" Ільдар Салєєв, слова якого наведено в пресрелізі.
 

Нагадаємо, у вересні 2023 року "ДТЕК Енерго" законтрактувало в Польщі орієнтовно 210 тис. тонн. Станом на середину листопада компанія довела його обсяги майже до 280 тис. тонн. 

 
Коментарі (0)