ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДля Івано-Франківська розробили нову стратегію розвитку

Для Івано-Франківська розробили нову стратегію розвитку

В Івано-Франківській міськраді мають намір затвердити нову стратегію розвитку міста до 2028 року.

В Івано-Франківській міськраді мають намір затвердити нову стратегію розвитку міста до 2028 року.

Виконавчий комітет Івано-Франківської міськради проголосував за винесення на затвердження сесії міськради стратегії розвитку міста до 2028 року.

про це йдеться у повідомленні ІА ZIK з посиланням на власні джерела.

План розвитку міста планують реалізовувати за 4 ключовими напрямками: місто підтримки інвестицій та розвитку бізнесу; місто енергоефективної та дружньої до довкілля інфраструктури; місто відкритої влади і сучасного управління; місто якісної освіти, медицини, різноформатного культурного середовища.

До кожного розділу напрацьовані конкретні плани, завдання, а також подані проекти та пропозиції для досягнення поставлених цілей.

Івано-Франківськ став одним з перших міст в Україні, який ще в 1999 році отримав стратегію розвитку на 10 років. Тепер розроблено новий план до 2028 року.

За словами міського голови Руслана Марцінківа, подібний документ дозволить громаді побачити, наскільки виконується задумане, а також вносити свої зауваження.

Як повідомлялося раніше, Івано-Франківськ став другим у рейтингу інвестиційної ефективності міст України.

Зокрема, лідером рейтингу агентства «Євро-Рейтинг» став Тернопіль (242 бали), другим – Івано-Франківськ (214 балів).

Нагадаємо, нещодавно Івано-Франківський окружний адміністративний суд скасував рішення Івано-Франківської міськради щодо рекламних вивісок.

 

 
Коментарі (0)