ГоловнаПослугиФінансування ЖКГСтоличні пляжі позапланово рятують від гризунів

Столичні пляжі позапланово рятують від гризунів

Столичним пляжам замало системних дератизаційних заходів. У КП «Плесо» виявили поточну потребу у посиленні боротьби з гризунами. Так, влітку, відповідні заходи вживалися на прибережних смугах понад десятка київських водоймищ.

КП «Плесо» проводить позапланову дератизацію на столичних пляжах. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«У зв’язку з появою поточної необхідності запобігти розповсюдженню гризунів та, як наслідок, ліквідувати ризики зараження водоймищ, комунальне підприємство «Плесо» посилило заходи з дератизації (позбавлення від гризунів) на території балансових прибережних зон» - зокрема йдеться у повідомленні.
 
В КП «Плесо» пояснюють, що дератизаційні заходи проводяться системно навесні і восени. Для цього укладається договір із КП «Профдезінфекція». Однак, коли виникає актуальна потреба в позаплановий період, підприємство не може не відреагувати і одразу проводить дератизацію.
 
Так, під час поточного літнього сезону позапланово відбулося проведення комплексу дератизаційних заходів на прибережних смугах зони відпочинку «Сонячна», на територіях прибережних смуг пляжів «Райдуга», «Вербний», «Передмістна слобідка». Також проводилась дератизація в межах прибережних смуг зон відпочинку біля води: «Веселка», «Русанівська коса», «Березняки», «Верхня», «Троєщина», «Галерна», «Осокорки», «Святошин», «Совська балка», на території затоки «Верблюд».
 
Нагадаємо, за даними КП «Плесо», до початку літнього сезону 2015 року було планово проведено 2 етапи та 3 весняних тури дератизаційних заходів на пляжах Києва. Серед оброблених пляжів: «Чорторий», «Центральний», «Молодіжний», «Дитячий», «Венеція», «Передмістна слобідка», «Золотий», «Райдуга», «Тельбін», «Пуща-Водиця», «Вербний», на території зони відпочинку «Наталка».
 
Анастасія Люк
 
Коментарі (0)