ГоловнаПослугиФінансування ЖКГДля чого потрібні консультаційні бухгалтерські послуги керівнику

Для чого потрібні консультаційні бухгалтерські послуги керівнику

Консультаційні бухгалтерські послуги – це можливість якомога швидше отримати керівнику кваліфіковану допомогу та відповіді на запитання

Консультаційні бухгалтерські послуги – це можливість якомога швидше отримати керівнику кваліфіковану допомогу та відповіді на запитання. Така послуга не завжди може замінити бухгалтерський аутсорс, коли спеціалісти беруть на себе ведення та подання всіх звітностей, контроль за документообігом тощо. Втім, на окремих етапах однієї консультації достатньо для того, аби виокремити проблему та вирішити її, максимально організувавши всі процеси роботи з документами на підприємстві.

Давайте детальніше розберемо, коли потрібні бухгалтерські консультаційні послуги та з чого складається така допомога спеціалістів?

З чого складаються бухгалтерські консультації

Консультування з питань бухгалтерського обліку в місті Київ буде актуальним в першу чергу для директорів підприємств, власників а також для бухгалтерів, які працюють в їхньому штаті. Сама послуга полягає у наданні кваліфікованої допомоги від досвідчених спеціалістів. Консультація може проводитись як під час зустрічі з представником фірми, так і дистанційно. Відповіді на питання та допомога надаються в телефонному режимі, через переписку тощо.

Головна перевага такої послуги полягає у тому, що часто проблеми з документообігом та поданням бухгалтерських звітностей можуть бути непомітними тим, хто працює в компанії. Натомість компанія, що пропонує послуги бухгалтерського аутсорсу, ніби зі сторони дивиться на ситуацію, оцінюючи її та пропонуючи найбільш вдале рішення. 

З чого саме складаються такі консультації та на які питання ви можете отримати відповіді? Спеціалісти допомагають з різними аспектами:

  1. Допомога в організації процесів з оформленням первинної документації підприємства. Наприклад, під час відкриття фірми. Потрібно скласти весь перелік важливих документів, якими ви будете користуватися протягом всього періоду. 
  2. Підбір системи оподаткування, яка б підійшла конкретно вашому підприємству. Визначається після проведення аналізу фірми: її сфери роботи, масштабу, кількості найманих працівників тощо.
  3. Ведення бухгалтерського обліку (також у разі необхідності – податкового обліку) не на всьому підприємстві, а на окремих її ділянках. 
  4. Пояснення чинних законодавчих норм та нових законів та актів, що змінюють процес ведення бухгалтерського обліку на конкретному об'єкті.

Самі консультації можуть бути разовими – тобто ви отримаєте всі відповіді на ваші запитання за одну розмову зі спеціалістом. Втім, ви також можете замовити консультаційний супровід. У такому разі ви можете в будь-який момент звертатись по допомогу до фахівців під час виникнення нових питань та ускладнення в роботі.

Як знайти фахівця з консультування

Навіть консультації з питань ведення бухгалтерського обліку https://www.uhy-prostir.com/buxgalterski-poslugy/ на об'єкті варто довірити досвідченим надійним фахівцям. Важливо, аби вони:

  • мали відповідну освіту;
  • мали відповідний досвід роботи (додаткова перевага - у вашій сфері);
  • завоювали довіру своїх клієнтів. 

Тож для співпраця варто обирати компанію, вивчивши уважно перелік послуг та відгуки клієнтів. До речі, консультування з такої теми, як фінансовий облік, часто можна розширити й іншими послугами: підготовкою та поданням звітностей, розрахунком заробітної плати тощо. Тож краще завчасно вивчити умови співпраці з різними компаніями, звертаючи увагу також на вартість окремої послуги та наявність готових пакетів послуг. Так ви зможете знайти фірму, працівники якої гарантуватимуть кваліфікований супровід та консультування з усіх питань на максимально вигідних для вас умовах.

 

 

 
Коментарі (0)