ГоловнаНовини ЖКГДля Хіврича і Тихонова власні звільнення стали абсолютною несподіванкою – джерело в МінрегіонбудЖКГ

Для Хіврича і Тихонова власні звільнення стали абсолютною несподіванкою – джерело в МінрегіонбудЖКГ

Сьогоднішнє звільнення Віктора Тихонова з посади Віце-прем'єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Юрія Хіврича з посади Першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Укр

Сьогоднішнє звільнення Віктора Тихонова з посади Віце-прем'єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Юрія Хіврича з посади Першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України стало абсолютною несподіванкою для них обох.
Про це «Україні Комунальній» повідомило джерело у МінрегіонбудЖКГ.
«Звільнення було неочікуваним і для самих урядовців, і для працівників міністерства. Все відбулося тишком-нишком, кулуарно…Ніщо не сповіщало про те, що це відбудеться саме сьогодні», - зазначило джерело, близьке до звільнених високопосадовців.
Сам Ю. Хіврич сьогодні після засідання Кабміну був пригнічений і відмовився прокоментувати своє можливе звільнення. Високопосадовець, утім, натякнув, що станом на 12.00 його з посади не звільнили.  
Як повідомляла ІА «Україна Комунальна», під час сьогоднішнього розширеного засідання Кабінету міністрів з питань тарифів на ЖКГ за участі Віктора Януковича розглядалось питання формування єдиного порядку нарахування тарифів на ЖКП. Після цього постало питання щодо невідповідності деяких керівників займаним посадам.

 
Коментарі (0)