ГоловнаНовини ЖКГТранспортДніпропетровчанам обіцяють «соціальне таксі»

Дніпропетровчанам обіцяють «соціальне таксі»

В Дніпропетровській області створюється система «соціального таксі» для людей, яким важко пересуватись самостійно.

Протягом 2013-2014 років для міст Дніпропетровщини буде придбано 14 спецавтомобілів для перевезення маломобільних громадян області (зокрема, інвалідів, що користуються візками). Таким чином, в області створюється система «соціального таксі» для людей, яким важко пересуватись самостійно. Така пропозиція підготовлена головним управлінням праці та соцзахисту облдержадміністрації та підтримана на сесії облради, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Дніпропетровської ОДА.

«Запровадження системи «соціального таксі» – автопарку спецавтомобілів для перевезення маломобільних громадян – дозволяє в усіх містах Дніпропетровщини допомогти людям, які прикуті до інвалідних візків,  комфортно вирішувати свої нагальні питання.  Тому впроваджуються спеціальні соціальні програми, що дозволяють людям з обмеженими можливостями відчувати себе повноцінними громадянами», - сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

Дотепер транспортні  послуги маломобільним громадян на спеціально обладнаному транспорті (з підйомниками для інвалідних візків) здійснювалися лише в Дніпропетровську та Кривому Розі.

 
Коментарі (0)