ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДніпропетровщина «сватає» закордонних інвесторів

Дніпропетровщина «сватає» закордонних інвесторів

Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул представив інвестиційний потенціал регіону у Відні.

У рамках масштабного роуд-шоу з презентації Дніпропетровщини на провідних світових бізнес-майданчиках голова облдержадміністрації Олександр Вілкул представив  інвестиційний потенціал регіону у Відні. 

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі ДОДА.

«Обласна влада запрошує інвесторів з усіх куточків Європи і світу долучитися до розкриття економічного потенціалу нашого регіону. Дніпропетровщина зацікавлена у інвестиціях в галузі будівництва, сільського господарства та переробки його продуктів, створення безвідходних виробництв, зокрема, переробки сміття, розвитку альтернативних джерел енергії та інформаційних технологій, тому створено портфель пріоритетних пропозицій для потенційних інвесторів.  Зі сторони обласної влади до потенційного інвестора є лише одна вимога – сплата податків та легальний і достойний рівень оплати праці найманих робітників», - константував Олександр Вілкул.
 
Чиновник ознайомив присутніх з перевагами Дніпропетровського регіону, результатами реалізації регіональних проектів у рамках Програми реформ Президента України та Комплексної стратегії розвитку регіону щодо підвищення інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності області. Зокрема це: модернізація та розширення транспортної інфраструктури регіону, завершення земельної реформи і перехід до ринку землі тощо.
 
Також Олександр Вілкул представив учасникам проекти обласної влади щодо створення сприятливого соціального середовища для сталого економічного зростання й розвитку бізнесу. А саме: створення в області індустріальних парків, портфель проектів у кластері будівництва, створення логістичного центру в Кривому Розі, будівництво заводів з переробки сміття, проект створення селекційної генетичної піраміди в кластері сільського господарства та інші.
 
Катерина Ляшевська
 
 
Коментарі (0)