ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДніпропетровщина в лідерах за кількістю скарг щодо несправедливого розподілу електрики - Держенергонагляд

Дніпропетровщина в лідерах за кількістю скарг щодо несправедливого розподілу електрики - Держенергонагляд

Наразі Дніпропетровщина в лідерах за кількістю скарг. Вочевидь поглиблена перевірка розпочнеться саме з цієї області, після чого відбудеться ще у 5 – 6 регіонах.
Держенергонагляд поглиблено перевірить застосування операторами системи розподілу (обленерго) графіків погодинних відключень та справедливого розподілу електроенергії в областях.
 
Про це повідомив голова Держенергонагляду Руслан Слободян в ефірі телемарафону «Єдині новини», пише "Україна Комунальна".
 
Він зауважив, що наразі Дніпропетровщина в лідерах за кількістю скарг. Вочевидь поглиблена перевірка розпочнеться саме з цієї області, після чого відбудеться ще у 5 – 6 регіонах.
 
Голова зазначив, що графіки погодинних відключень можуть не дотримуватися через те, що на стабілізаційні відключення припадають аварійні, спричинені, зокрема, спекою. 
 

«Водночас, є обґрунтовані підозри, що деякі оператори системи розподілу (обленерго) не зовсім правильно застосовували графіки погодинних відключень. Це ми ретельно перевіримо. За результатами буде видано відповідні приписи про усунення порушень з рекомендаціями щодо подальшого їх уникнення», – повідомив він. 

 
Коментарі (0)