ГоловнаНовини ЖКГЖитлоДніпропетровські будинки ідуть під доступне житло

Дніпропетровські будинки ідуть під доступне житло

У Дніпропетровській області триває визначення житлових об'єктів, які братимуть участь у програмі «Доступне житло». Наразі визначено 10 будинків, однак пошуки продовжуються.

Для участі у програмі «Доступне житло» на Дніпропетровщині затверджено 10 будинків. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

Житлові об’єкти знаходяться у Дніпропетровську, Павлограді, Нікополі, Кривому Розі, Дніпропетровському та Петриківському  районах.

За словами заступника голови облдержадміністрації Олексія Буріка, наразі триває процес пошуку будинків, які також можуть увійти до програми.

«Це розширить можливості для вибору населенням майбутнього житла. Адже кожен будинок має свої особливості планування» - наголошує він.

Окрім того, посадовець зазначає, що особлива увага приділяється контролю за дотриманням забудовниками термінів добудови об’єктів та введенням їх в експлуатацію.

Довідково: Участь у програмі «Доступне житло» беруть будинки за адресами: м. Дніпропетровськ, вул. Мандриківська, 51-М; м. Дніпропетровськ, вул. Шолохова, 39; м. Дніпропетровськ, вул. Робоча, 166; м. Дніпропетровськ, вул. Новошкільна, 94; м. Павлоград, вул. Будівельна, 8; м. Нікополь, вул. І.Богуна, 7; м. Кривий Ріг, вул. Курчатова, 1 д; смт. Кіровське, вул. Заречна, 25-а Дніпропетровського району; смт. Дослідне, вул. Наукова, 54-а Дніпропетровського району; с. Єлізаветівка, вул. Котовського, 47 Петриківського району.

 
Коментарі (0)