ГоловнаНовини ЖКГТранспортДніпропетровські маршрутки порушують правила пасажирських перевезень

Дніпропетровські маршрутки порушують правила пасажирських перевезень

Дніпропетровські маршрутні таксі порушують правила перевезення пасажирів. Влада міста вже зіставила близько 150 актів про порушення перевізниками дисципліни.

У Дніпропетровську перевізники порушують правила пасажирським перевезень. Відтак, місцева влада контролює не лише дотримання правил дорожнього руху, а й здійснює перевірки санітарного стану транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Дніпропетровської міської ради.

«Лише за останні три місяці перевірено майже 3 тисячі одиниць рухомого складу. На порушників складено 114 актів, у тому числі за антисанітарний стан автобусів, не видачу квитків пасажирам, відсутність інформації про маршрут для пасажирів у салонах автобусів. За фактами порушень керівникам автотранспортних підприємств направлено вимоги щодо вжиття невідкладних заходів по усуненню недоліків у роботі», - зазначається у повідомленні.

Крім цього, водії у місті продовжують порушувати правила посадки-висадки пасажирів. Тому керівників автотранспортних підприємств місцева влада зобов’язала посилити контроль за дотриманням водіями дисципліни.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Київпастранс» підсилює контроль за збором виручки на автобусних маршрутах режиму маршрутного таксі. Впровадження автоматизованої системи підрахунку пасажирів дозволяє підняти збір виручки у транспорті на 25%.

 
Коментарі (0)