ГоловнаНовини ЖКГТранспортДніпропетровськ закупить нові тролейбуси

Дніпропетровськ закупить нові тролейбуси

Дніпропетровців порадують новими тролейбусами. Тамтешні депутати вирішили виділити на купівлю електротранспорту більше 40 млн грн з міського бюджету.

Дніпропетровська влада вирішила виділити з міського бюджету 44 млн грн КП «Дніпропетровський електротранспорт». Кошти будуть направлені на придбання 10 тролейбусів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Дніпропетровської міської ради.

«Наступної п’ятниці після завершення тендеру визначиться переможець, який поставлятиме місту 10 тролейбусів», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, у Дніпропетровську планують вже у вересні цього року визначити підрядника для будівництва у місті метрополітену. Наразі міжнародні спеціалісти проводять експертизу проекту прокладання метрополітену.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві запустять новий автобусний маршрут №117 сполученням «Станція метро «Лівобережна» - Русанівські Сади». Автобус курсуватиме з 10 квітня по 1 листопада цього року. Слідувати автобус буде за маршрутом: «Станція метро «Лівобережна» - вул. Луначарського – вул. Каховська – вул. Комбінатна – вул. Сагайдака – вул. Центрально – Садова».

 
Коментарі (0)