ГоловнаНовини ЖКГТранспортДніпропетровська влада провела транспортну реформу

Дніпропетровська влада провела транспортну реформу

Укрупнення Дніпропетровського автобусного парку дозволило муніципалітету знизити вартість проїзду майже на 17%

У Дніпропетровську в зв’язку із введенням на міському маршруті №115 автобусів великої місткості, зменено вартість проїзду з 3 грн до 2,50 грн.

Дані автобуси курсують маршрутом №115 вже більше тижня. На сьогодні на цьому маршруті працюють 12 автобусів. Загалом по місту їх налічується близько 70. Окрім маршруту №115, такі автобуси впроваджено на маршрутах №120, №121 та №135.

«Один такий великий автобус заміщає по вмісткості 3-4 спринтери. Завдяки таким автобусам підвищується комфортність і безпечність під час перевезення пасажирів: водії дотримуються швидкісних режимів, зупиняються для висадки і посадки пасажирів виключно на зупинках», - розповів директор департаменту транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради Валентин Мовчан Валентин Мовчан.

Введення на міських маршрутах нових автобусів дозволило підвищити рівень організованості дорожнього руху, розповідає директор підприємства яке обслуговує маршрут №115, Андрій Русанський.

«115 маршрут пролягає через увесь проспект Правди, усім відомо який там інтенсивний рух. Якщо раніше на маршруті працювало 24 спринтери, то зараз їх замінено на 12 автобусів, тобто вдвічі скоротилася кількість транспорту і втричі збільшилася кількість пасажирів, яких можна перевезти за один раз», - зазначив пан Русанський.

 
Коментарі (0)